Dari Saya untuk Anda

Septine Yuspita Widia

Archive for April 2nd, 2012

Anjeun (Lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

Teu aya deui, nu mikacinta iwal anjeun Teu aya deui, nu mikamelang iwal anjeun Pangnyaahna sadunnya, pangbageurna sadunnya Iwal anjeun Anu heman tur daria, anu jangji satia Ngan ukur anjeun Duh aduh aduh aduh Hate bagja bisa papanggih jeung anjeun Duh aduh-aduh aduh Hate reugreug aya sagigireun anjeun Ngan saeutik hanjakalna Lamun tepang osok ngajak  [ Read More ]

PROFIL AKU

septine.yuspita.2011


Popular Posts

PIMNAS UMY 2012

Assalamualaikum Wr.Wb Selamat Pagi, Baru kali ini saya ngepost lagi di blog ...

Polusi bikin aku kes

Selamat sore semuanya, kali ini saya ingin bercerita tentang polusi ...

[Lomba Blog] Sebuah

Assalamualaikum Wr Wb Selamat Pagi semuanya. Perkenalkan nama saya Septine Yuspita ...

Tuker Link disini Yu

Assalamualaikum Wr. Wb Selamat Pagi teman - teman Disini tempat untuk bertukar ...

Hati - Hati nih kala

Hati - hati dengan PROMO EVENT DI ATAS : http://www.facebook.com/events/119870641480399/ Promo ini ...