Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kasmaran (lirik)

upami ningali kembang
kacipta manehna ngalangkang
kapiraray pameuteu nu asri nu anggun manis
kapiati geus titip nadiri jiwa romantis

upami ningali bulan
kagambar manehna nembongan
linuh rasa imutna sorana ngagupay heman
ngagalindeng bungkusan hariring tembanh kasmaran

kamana-mana urang bareng(urang bareng)
kamana-mana urang nyalindung(urang nyalindung)

satujuan sahate sa ikhwan saka tineung saka melang
salira mah ngundangan harepan natar asih anu manjang

upami laksana tepung
mamanis sumanding gumulung
putih asihan nu wening gumeling sajalan leumpang
mapaesan carita balaka cinta nu urang

Leave a Reply