Dari Saya untuk Anda

Septine Yuspita Widia

Mojang Bandung (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

Bejakeun ka mojang bandung
Kuring dedeh
Kuring nyaah saenyana

Ngan anjeun nu dipiharep
Kedal asih dina hate saenyana

Sorana matak kagembang
Gantung dengen salawasna
Imutna nu mapag hirup
Jantung ratug tutunggulan

Bejakeun ka mojang bandung
Kuring dedeh
Kuring nyaah saenyana

Ngan anjeun nu dipiharep
Kedal asih dina hate saenyana

Sorana matak kagembang
Gantung dengen salawasna
Imutna nu mapag hirup
Jantung ratug tutunggulan

Dina hate kuring janji ukur hiji
Rek satia rek satuhu moal baha
Dina ati kuring janji ukur hiji
Iwal anjeun dina sagala rumasa

Beujakeun ka mojang bandung
Kuring resep kuring deudeuh
Ka anjeun

PROFIL AKU

septine.yuspita.2011


Popular Posts

PIMNAS UMY 2012

Assalamualaikum Wr.Wb Selamat Pagi, Baru kali ini saya ngepost lagi di blog ...

Polusi bikin aku kes

Selamat sore semuanya, kali ini saya ingin bercerita tentang polusi ...

[Lomba Blog] Sebuah

Assalamualaikum Wr Wb Selamat Pagi semuanya. Perkenalkan nama saya Septine Yuspita ...

Tuker Link disini Yu

Assalamualaikum Wr. Wb Selamat Pagi teman - teman Disini tempat untuk bertukar ...

Hati - Hati nih kala

Hati - hati dengan PROMO EVENT DI ATAS : http://www.facebook.com/events/119870641480399/ Promo ini ...