Dari Saya untuk Anda

Septine Yuspita Widia

Archive for the ‘Lirik Lagu – Lagu Sunda’ Category

Talak Tilu (Lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

Mana nyeri nyeri nyeri teuing Ceurik ati di tambelakan Henteu benang ku disabaran Aduh alah ieung Tega teh teuing Indit sore tulunyungna subuh Abdi tunduh mukakeun tulak Batin nyeuri ceurik sorangan Aduh alah ieung Tega teh teuing Nyeri-nyeri moal benang di ubaran Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran Mempeng ngora keneh Mempeng urang can batian  [ Read More ]

Kunaon Neteup ka Abdi (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

kunaon neteup ka abdi tara -tara tiasasri sok teu puguh raraosan pupurayeuh samar polah kunaon neuteup ka abdi matak reuwas sareng isin ruimaos seueur kakirangan abdi mah jalmi biasa seueur mojang anu lenjang lir putri ti kayangan titisan dewi pohaci matak resep anu ningali kunaon neuteup ka abdi matak reuwas sareng isin ruimaos seueur kakirangan  [ Read More ]

Manuk Dadali (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

mesat ngapung luhur jauh di awang-awang memberkeun jangjangna bangun taya karingrang kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk ngapak mega bari hiber tarik nyuruwuk saha anu bisa nyusul kana tandangna gandang jeung pertentang taya bandingnana dipika gimir dipika sieun kusasama taya karempan kasieun leber wawanena Reff manuk dadali manuk panggagahna perlambang sakti indonesia jaya manuk dadali pangkakoncarana  [ Read More ]

Panon Hideung (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

Panon hideung, irung mancung Pipi koneng, putri bandung Putri saha, di mana bumina Abdi resep, ka anjeunna Siang wengi, a impi-impi Hate abdi, sara redih Teu emut dahar, teu emut nginum Emut kanu geulis, panon hideung

Neng Geulis (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

Neng geulis pujaan eungkang Neng geulis akang hoyong tepang Upami teu aya pamengan Langkung sae urang keunalan Neng geulis pujaan eungkang neng geulis akang hoyong teupang upami teuaya pamengan sasih paun yu urang tunangan eta saha anu acuk bodas eta saha snu acuk kayas pipi koneng irung mancung putri Bandung Neng geulis pujaan eungkang neng  [ Read More ]

Peuyeum Bandung (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

Dimana-mana,di kampung di kota Tos kakoncara,ku nikmat rasana Sampeu asalna teu di reka-reka Naon namina ku matak kabita Reff: peuyeum bandung ka mashur pangaosna teu luhur ku sadaya ka galeuh seupuh jeung murang kalih mangga cobian,bilih panasaran peuyeum ti bandung,heunteu sambarangan

Mojang Bandung (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

Bejakeun ka mojang bandung Kuring dedeh Kuring nyaah saenyana Ngan anjeun nu dipiharep Kedal asih dina hate saenyana Sorana matak kagembang Gantung dengen salawasna Imutna nu mapag hirup Jantung ratug tutunggulan Bejakeun ka mojang bandung Kuring dedeh Kuring nyaah saenyana Ngan anjeun nu dipiharep Kedal asih dina hate saenyana Sorana matak kagembang Gantung dengen salawasna  [ Read More ]

Bangbung Ranggaek (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

pajar maneh naek kareta cikajang dimuatan mah disisi jambatan pajar maneh deuh teu ngewa-ngewa acan tos narosan mah hate seseblakan bangbung ranggaek tadi embung ayeuna daek bangbung ranggaek tadi embung ayena daek cau kepok duh kintuinan ti baros ti barosna mah tos dikaranjangan pa amprokmah leuh teu hawatos teu naros tos narosnamah geuing sering dianjangan  [ Read More ]

Bongan Engkang (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

mun ngalangkung anjeuna tos alim deui abong kena lekasan paturay tineung mun ngalamun anjeuna tos alim deui pura-pura ngalieus miceun paneuteup bongan eungkang ka abdi janji satia bongan eungkang ka abdi mungka carita bongan eungkang ka abdi geuning sulaya bibilasan ka abdi tega ngantunkeun na kunaon kapungkur kedah patepang kanggo naon upami kedah pa anggang

Bulan Cangkuang (lirik)

Posted by septine.yuspita.2011 0 Comment

iraha…. urang rek kaeas waktu ka tukang mapay-mapay ria kabagja rarakitan di situ cangkuang caang bulan katutup mega milu nyaksian dua rasa nu meungkeut ka heman moal bade pipisahan Reff: tangkal camara marindingan angin peuting ngaleprokkan dunya asa anu urang duaan naha ayena bet pipisahan caang bulan di situ cangkuang kiwari teu weleh narembongan carita  [ Read More ]

PROFIL AKU

septine.yuspita.2011


Popular Posts

PIMNAS UMY 2012

Assalamualaikum Wr.Wb Selamat Pagi, Baru kali ini saya ngepost lagi di blog ...

Polusi bikin aku kes

Selamat sore semuanya, kali ini saya ingin bercerita tentang polusi ...

[Lomba Blog] Sebuah

Assalamualaikum Wr Wb Selamat Pagi semuanya. Perkenalkan nama saya Septine Yuspita ...

Tuker Link disini Yu

Assalamualaikum Wr. Wb Selamat Pagi teman - teman Disini tempat untuk bertukar ...

Hati - Hati nih kala

Hati - hati dengan PROMO EVENT DI ATAS : http://www.facebook.com/events/119870641480399/ Promo ini ...