van Fadly: the Future

Hanya Blog UMY situs lain

Author Archive

4th Season! Phew…

Posted by fadly23 0 Comment

My Team – Tottenham Hotspur, 1st half of the 4th season GK Friedel 85 H. Muller 82 (regen from 3rd season) Cooper 65 (youth) DEF Bale 91 Corluka 86 K. Walker 90 Voichulerd 80 Aqel 83 (youth from 2nd season) Palmieri 81 (youth) Dawson 87 Gallas 88 MID Lala 88 (regen from 2nd season) Sandro  [ Read More ]

Categories: Tak Berkategori

2nd Season Starts!

Posted by fadly23 0 Comment

Yeah, you heard it right. EPL Champion? Check. FA Cup Champion? Check. UEFA Europa League Champion? Check. UEFA Super Cup Champion? Check. And to make it even satisfying, the one that I beat on the final game is Barcelona. 3-1. Sweet.

Categories: Tak Berkategori

  Tottenham Hotspur have announced the signing of Adam Johnson from Manchester City. They signed him for a fee of about 17-million euros. Adam Johnson has fallen below the pecking orders after the arrival of Samir Nasri and David Silva. City also still have Carlos Tevez and Aleksandar Kolarov, making days more difficult for Johnson.  [ Read More ]

Categories: Tak Berkategori

From now on, I’ll write on this blog with English. And yes, I’ve started a new savegame (yet again). There are some reason about this decision… 1.) There’s no challenge if I turn on “Max Funds” and “Master Negotiator”, like my previous savegame (Leicester City and Ajax Amsterdam). 2.) Actually I was thinking about starting  [ Read More ]

Categories: Tak Berkategori

Berikut sedikit tips yang saya kopas dari forum gururupaindonesia, dari agan seintz. 😀   Transfer : Transfer di ML PES 2012 udah mengalami perubahan. Player cuma mau dibeli kalo dia merasa timnya cukup kuat buat dia. Semacam morale gitu lah. Kalau di PES 2011, tim sekelas West Ham United aja udah bisa beli C. Ronaldo  [ Read More ]

Categories: Tak Berkategori

ahh, master league. mode yang sejak jaman baheula digandrungi pecinta WE/PES, tahun ini banyak mengalami perombakan. mulai dari training regime yang bikin stres karena harus di-set manual tiap harinya, sampe masalah seringnya pemain rewel karena jarang dimainkan. despite these changes, saya tetap mencoba bermain dengan sabar… (well, sebenernya mendingan main BaL daripada ML ) saya memakai Ajax Amsterdam,  [ Read More ]

Categories: Tak Berkategori

Introduction

Posted by fadly23 2 Comments

well, akhirnya saya memutuskan untuk menulis di blog. 😀 Assalamu’alaikum warahmatullah wabarakatuh. perkenalkan, saya Ainal Fadly, mahasiswa fakultas kedokteran dan ilmu kesehatan, prodi pendidikan dokter, dan tentu saja, dari UMY. karena isi dari blog ini akan berkaitan banyak dengan hobi, maka selanjutnya saya akan bercerita tentang hobi saya. let’s see… SEPAK BOLA. FUTSAL. GAMES. PRO  [ Read More ]

Categories: Tak Berkategori

PROFIL AKU

Profile photo of fadly23

fadly23


Popular Posts

Introduction

well, akhirnya saya memutuskan untuk menulis di blog. :D Assalamu'alaikum warahmatullah ...

Master League: The S

ahh, master league. mode yang sejak jaman baheula digandrungi pecinta ...

Transfer & Maste

Berikut sedikit tips yang saya kopas dari forum gururupaindonesia, dari ...

New Story: The Lilyw

[caption id="" align="alignleft" width="570" caption="The Lilywhite"] [/caption] From now on, I'll write ...

[PES-ML] Spurs Compl

  Tottenham Hotspur have announced the signing of Adam Johnson from ...